Jij zit aan het stuur, Bewire is jouw co-piloot

Bij ons krijg je als stagiair de kans om je helemaal onder te dompelen in jouw stage. Onderzoek, test, maak fouten en leer uit iedere fase van jouw project.

Onze stagebegeleiders zijn experten binnen het vakgebied waarin jij opereert, ze ondersteunen je en geven advies. De meerwaarde die je vindt in een stage bij Bewire zit ‘m in de inspirerende omgeving en de intensieve begeleiding. Maar wat écht het verschil maakt is jouw drive en inzet om alle handvaten te benutten die wij jou aanreiken! 100% all in? Dan is een Bewire stage een heuse speeltuin!

Bekijk hiernaast de aftermovie van het stage-event waar het einde van de stageperiode gevierd wordt en waar iedere stagiair met veel trots zijn of haar project pitcht aan alle Bewire collega’s!

Jouw voorgangers

Video sluiten

 1. Stephanie & Mathias

  Leg de geheimen bloot van software delivery

  Bars illustration

  Onderzoek de tools die helpen bij een optimale software delivery flow en bekijk hoe Atlassian ons kan helpen om planning en software management te optimaliseren. Dat was de hamvraag voor Stephanie en Mathias. Wil je weten hoe deze studenten onze uitdagende stage beleefden? Bekijk hun getuigenis in de video.

 2. Dary, Timo & Yente

  Poolen met artificiële intelligentie

  Bars illustration

  Artificial intelligence is geen ver-van-ons-bed-show en daarom willen we niet meer wachten om onze eigen stappen te zetten in deze nieuwe wereld. Dary, Timo en Yente gingen de uitdaging aan om een computer te trainen die een spelletje poolbij iedere beurt zou voorspellen. Benieuwd hoe dat in zijn werk ging? Luister naar hun verhaal in de video.

 3. Thomas & Sam

  Automatiseer een breinbreker

  Bars illustration

  Het spelletje Rush Hour automatiseren. Dat was de opdracht van Thomas & Sam. Door middel van onderzoek en de nodige creativiteit kwam hun project tot leven. Ontdek meer over hun stage in de video.

 4. Jorne, Franci & Robin

  Ontwikkel een Smart Asset Management systeem

  Bars illustration

  Smart Asset Management System is een fancy woord voor een geautomatiseerde uitleendienst. Een huzarenstuk waar een grondige analyse, development én creativiteit aan te pas komt. Dit diversteam nam de opdracht met beide handen aan en zorgde ervoor dat Bewire weer een handige applicatie rijker werd.

Jouw stageparcours

 1. 01 Een boeiende stage is de kers op de taart waarmee je jouw opleiding in stijl afsluit. Bewire zorgt ervoor dat jij helemaal aan het roer staat van jouw project. Durf ondernemen!

 2. 02 Tijdens de stageperiode staan we je met raad en daad bij. We geven je instructies, richtlijnen en zorgen regelmatig voor de nodige feedback. Je leert ongetwijfeld een heleboel bij dankzij onze begeleiding en je eigen gedrevenheid.

 3. 03 Je bent vanaf de eerste dag een deel van ons team. Dat wil zeggen dat je betrokken wordt bij al onze evenementen. Je pikt ook dagelijks nieuwe ideeën op omdat je werkt tussen ervaren consultants die je graag enkele tips & tricks meegeven.

 4. 04 Op het einde van de stage gooien we je nog één keer voor de leeuwen. We organiseren een inspirerende avond in het teken van alle stages. Daar mag jij met trots jouw proces en eindresultaat komen voorstellen aan alle benieuwde Bewire medewerkers. Daarna ontvang je een welverdiend Bewire certificaat als aandenken.

Stagiairs 2020 krijgen hun diploma
Stage lopen tijdens de coronacrisis, een aparte ervaring.

“Stage lopen tijdens de coronacrisis, een aparte ervaring.”

bar-illustration

Je stage (bijna volledig) remote afwerken? Hoe beleef je dat als student? En hoe zorg je als bedrijf, in zulke omstandigheden, voor de beste ondersteuning? Je leest onze ervaringen van deze uitzonderlijke stageperiode in dit blogartikel.

Geïnteresseerd in een Bewire stage?

Schrijf je in &
Stay tuned!

Zit er op dit moment geen stage voor jou bij of ben je nog niet op zoek naar een stageplaats voor deze periode. Laat je gegevens hier achter en we houden je op de hoogte van nieuwe stagevacatures!