Terug naar stages

Employee Feedback Platform

Wil jij je tanden zetten in een webplatform dat op een toegankelijke manier allerhande feedback vergaard van onze collega's? Wij zoeken naar een krak die een oplossing kan bedenken, bouwen én integreren in onze bestaande systemen. Ga jij de uitdaging aan?

Info

Wie zijn wij?

Bij Bewire kom je terecht in een IT hotspot vol kennis, ervaring en goesting. We behoren allemaal tot het drieluik ‘Connect, Create, Anticipate’ waar we focussen op teamwork en het bundelen van onze expertises. Op die manier tillen we onze projecten tot een hoger niveau. Zowel frontenders, backenders, designers, analisten, project managers en innovatie specialisten buigen zich vaak samen over een opdracht. En dat werkt inspirerend én stimulerend!

Dankzij onze waarden ‘kennisdeling en kameraadschap’ staan we ijzersterk als team. Bovendien delen we deze spirit graag met iedereen die een passie heeft voor IT, digitalisering of innovatie.

Wat houdt je stage in?

Bij het creëren van een professionele werkplek waar iedereen zichzelf kan zijn en trots kan zijn op hun job speelt het verzamelen en opvolgen van feedback een belangrijke rol. Bij feedback verstaan we dit in twee richtingen. Enerzijds is er de feedback die de werkgever verwacht na het organiseren van events, bijscholingen, etc. Anderzijds is er ook de feedback van de werkgever wanneer die vragen, bezorgdheden, ideeën, business voorstellen, evaluaties, etc. heeft. Uiteindelijk moet al deze informatie op een vertrouwelijke manier tot bij de juiste persoon raken. Om dit te faciliteren willen we een feedback platform laten ontwikkelen, dat mee kan integreren in onze reeds bestaande platformen.

Bij het opstellen van een formulier kan worden aangeduid voor wie het bestemd is (openbaar / specifieke groepen / specifieke personen) en waar de ingevulde antwoorden terecht komen wanneer het formulier ingediend wordt. Zo kunnen bepaalde vragen en ideeën op publieke dashboarden verschijnen, bezorgdheden naar de HR verantwoordelijke verzonden worden en evaluaties bij de juiste coördinator terecht komen.

Aangezien de antwoorden vertrouwelijke informatie kunnen bevatten is het veilig en geëncrypteerd opslaan van data een prioriteit. Na het indienen van een formulier kan je optioneel opmerkingen toevoegen zowel algemene opmerkingen alsook per vraag. Een werknemer kan via het platform steeds zijn eigen antwoorden en de bijhorende feedback raadplegen.

Deze stage bestaat uit 3 componenten:
– een webplatform om voorstellen in te dienen en te raadplegen
– een bijhorende backend met REST en/of GraphQL API
– een integratie met onze mobiele bedrijfsapplicatie


Webplatform
Voor deze stageopdracht ontwikkel jij een webplatform om feedback op een
eenvoudige manier te verzamelen en verwerken. Het platform zal formulieren
kunnen aanmaken waar dynamisch vragen aan kunnen toegevoegd worden.

Vragen kunnen verschillende typen antwoorden hebben waaronder:

 • tekst (zowel kort als lang)
 • meerkeuze (met 1 of meer antwoordopties)
 • dropdown
 • rating
 • ranking
 • bestand upload
 • slider
 • etc…

Voor elke gebruiker moet er een overzichtspagina komen waar hij/zij z’n gestelde vragen en voorstellen kan raadplegen. Hier kan dan ook op doorgeklikt worden om een detail van te zien, op de detailpagina kan er een soort van conversatie gedaan worden waarin er feedback kan gegeven worden, alsook verduidelijking kan gevraagd worden van de submitter.

Er wordt een dashboard pagina gemaakt die als landingspagina voor het platform wordt gebruikt. Op deze pagina kunnen gebruikers stemmen op hun favoriete vragen.

Gebruikers kunnen vragen “volgen” om notificaties te krijgen van updates.

Backend API

De backend biedt een REST en/of GraphQL API aan waar het web platform enerzijds, de mobiele app anderzijds mee communiceert. Deze endpoints dienen voldoende beveiligd te worden.

De backend beheert ook het datamodel die wordt gepersisteerd naar een database. Hier dienen ook migratie scripts voor voorzien worden zodat een toekomstige developer snel gestart kan geraken met een lokale database instantie.

De backend zorgt er ook voor dat de nodige notificaties worden uitgestuurd via mail/slack bericht/push notificatie, afhankelijk van wat de eindgebruikers hebben ingesteld van voorkeur.

Mobiele Applicatie

Het feedback platform moet uiteindelijk als module gekoppeld worden in onze bedrijfsapplicatie. In eerste instantie zou het gaan om een voornamelijk read-only ervaring waarbij er een aangepast dashboard zichtbaar kan zijn, er kan doorgeklikt worden op vragen om de details te bekijken. Interacties die wel mogelijk zijn, zijn het stemmen op vragen, alsook het subscriben op updates. Wanneer de gebruiker een notificatie krijgt van een update omtrent een vraag, dan moet die rechtstreeks naar de detailpagina van die vraag kunnen navigeren.

Waarom willen wij jou in ons team?

Je bent een gedreven full stack developer die niet bang is om een uitdaging aan te gaan, waarbij je het interessant vindt om continu met nieuwe technologieën te leren omgaan. Met jouw kennis en inzicht in database structuren help jij het platform volledig dynamisch configureerbaar maken. Je kan niet wachten om je te verdiepen in data encryptie. Je creatieve mindset en interesse in webontwikkeling benut je volledig om het platform zo efficiënt en toegankelijk mogelijk te maken en zorgen voor de finishing touch.

Hoe begeleiden wij jou?

 • Je komt terecht in een uitdagende omgeving waar je ondersteund wordt door experten binnen talrijke expertisegebieden.
 • Je wordt ondergedompeld in een leerproces waarin je zelfstandig experimenteert met nieuwe methodes, daarnaast zorgen we regelmatig voor feedbackrondes.
 • Je leert in professionele teams werken waarin communicatie centraal staat.

Wij geloven dat diverse teams ons sterker maken. We moedigen daarom iedereen aan om te solliciteren.
Wie, wat of hoe je ook bent of waar je voor staat, het zijn jouw talenten die het verschil maken.

Getriggerd door de rol van Employee Feedback Platform?

Solliciteer en let’s connect!

Jouw stageparcours

 1. 01 Een boeiende stage is de kers op de taart waarmee je jouw opleiding in stijl afsluit. Bewire zorgt ervoor dat jij helemaal aan het roer staat van jouw project. Durf ondernemen!

 2. 02 Tijdens de stageperiode staan we je met raad en daad bij. We geven je instructies, richtlijnen en zorgen regelmatig voor de nodige feedback. Je leert ongetwijfeld een heleboel bij dankzij onze begeleiding en je eigen gedrevenheid.

 3. 03 Je bent vanaf de eerste dag een deel van ons team. Dat wil zeggen dat je betrokken wordt bij al onze evenementen. Je pikt ook dagelijks nieuwe ideeën op omdat je werkt tussen ervaren consultants die je graag enkele tips & tricks meegeven.

 4. 04 Op het einde van de stage gooien we je nog één keer voor de leeuwen. We organiseren een inspirerende avond in het teken van alle stages. Daar mag jij met trots jouw proces en eindresultaat komen voorstellen aan alle benieuwde Bewire medewerkers. Daarna ontvang je een welverdiend Bewire certificaat als aandenken.

Succes alvast!

Klinkt als muziek in de oren?