Banner

Als Scrum Master bij Codrigo gebruik jij jouw kennis en ervaring om de agile principes binnen Bewire en onze klanten verder uit te rollen. Jouw taak is om samen mee te bouwen aan nieuwe en bestaande teams en om de samenwerkingen te optimaliseren. Op korte termijn zal je nieuwe processen definiëren zodat de software development efficiënt verloopt en de business value maximaliseert.

Wat je kunt

  • Agile methodologieën (Scrum/Kanban) hebben voor jou geen geheimen meer.
  • Je hebt niet alleen ervaring in het plannen van sprints, maar je kan meedenken op lange termijn. Dit aan de hand van de input van de business/product owner en jouw van jouw agile team(s).
  • Je hebt een helicopter view van technologie en kan je snel inwerken in een product, de doelstelling en de processen van de klant.
  • Je bent in staat om de efficiëntie van je teams aanzienlijk te verbeteren. Dit door de cyclus van het software development proces te stroomlijnen en de bottlenecks weg te nemen.
  • Je kan goed faciliteren wanneer je samenwerkt met verschillende stakeholders.

Wie je bent

  • Je vindt een open en eerlijke communicatie erg belangrijk, zowel naar klanten als naar het management toe.
  • Je beschikt over een flinke dosis people management en kan een team motiveren om er niet 100%, maar 120% voor te gaan.
  • Je staat open voor het geven en ontvangen van feedback, maar wil vooral groeien en anderen laten groeien.
  • Je bent zeer communicatief, hebt een groot analytisch denkvermogen en kan perfect de brug maken tussen de klant en jouw team(s).
  • Je hebt een enorme passie voor wat je doet en beschikt over een grote overtuigingskracht.

Wat hebben wij jou te bieden?

Als ambitieuze startup binnen het Bewire ecosysteem geloven wij er in dat mensen met de juiste ingesteldheid, knowhow en skills samen brengen de sleutel tot succes is om elk software project tot een goed einde te brengen.

Afhankelijk van je ervaring bieden we een aantrekkelijk loon, aangevuld met een heleboel extralegale voordelen zoals een bedrijfswagen, tankkaart, groeps- en hospitalisatieverzekering…maar dat is niet alles!
Straffe agile projecten ontwikkel je enkel met de hulp van experten in hun vakgebied. Daarom bieden we je trainingen en workshops op maat om ervoor te zorgen dat je het beste uit jezelf naar boven haalt!

Wie zijn wij?

Bewire steunt op drie pijlers. Namelijk Connect, Create en Anticipate. Het is een ecosysteem waar een klant terecht kan voor zijn digitale projecten. We zijn vanuit onze technische roots gegroeid tot een bedrijf dat totaaloplossingen biedt op het vlak van software en innovatie.

Aan de ene kant hebben we een sterk team van Agile project managers en Software Delivery Managers, aan de andere kant staat Anticipate klaar om de klant verder te helpen met digitale innovatie en samen een match te zoeken tussen nieuwe technologie en de noden van de klant.

De technische experten en developers uit onze verschillende deelbedrijven ontwikkelen de meest uiteenlopende applicaties en zorgen aan het einde van de rit voor een werkend eindproduct. Je leest meer over onze diensten, missie en visie op www.bewire.be